RIRANA PERFUMES

ProfilePicture

MR ILHAM LESTARI ENT.

KEPAKARAN KAMI: MENGHASILKAN " HANDCRAFTED PERFUMES" YANG BERMUTU TINGGI DENGAN HARGA BERPATUTAN

About Me

Kenapa anda perlu cuba Rirana Parfume?

Ia bukan inspired perfume. Ia hasil campuran anak tempatan dengan mengunakan natural ingredient yang terbaik.

Bau yang rirana parfume cuba bawakan seperti brand2 niche yang lain. Bau yang natural bukan sentatik, bau yang sangat unit, misteri, sangat menyerlah.

Ketahanan kami jamin lebih dari 12jam. Boleh juga kami katakan ianya mampu bertahan hingga 24, atau 48jam mungikin 4 hari tapi kami pasti anda bukan kambing.;) Ape yang kami jamin anda akan rasakan bau yang dikeluarkan dari Rirana Parfume ini akan hinggap ke hidung anda dan orang sekeliling dari pagi hingga ke saat anda mandi. Kepekatan campuran rirana parfume ini 3 kali ganda dari kepekatan EDP.

Apa yang lebih unik lagi rirana perfume ini setanding dengan perfume2 ternama dunia kerana bau yang dihasilkan dapat dirasai ianya berubah2 dari sejam ke sejam serta mengikut suhu sekitar anda.

Rirana Parfume hanya kan dihasilkan bila order diterima. Untuk menjaga kualiti bau serta kesegaranya dan memastikan perfume tidak rosak.

Ianya merupakan handcrafted perfume pertama di Malaysia. Dari perfume hingga ke botol dihasilkan sendiri dengan tangan. Ia menjadikan rirana perfume amat unik. Anda sendri boleh lihat bagaimana packaging perfume ini. Rirana Parfume amat mementingkan kualiti.

Sudah ramai yang mencuba dan mereka amat teruja. Kami menerima feedback yang sangat2 mnegalakan. Jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri seolah2 anda mengayakan Tom Ford, Guerlian, Aqua di Parma, Amouge yang harga mereka mencecah beribu2 ringgit sebotol. Harga kami tawarkan tak smapi RM100 pun dengan saiz 50ml. Lagi murah dari inspired perfume.

NAME

MR ILHAM LESTARI ENT.

PHONE

123353333

OFFICIAL WEBSITE

-

LOCATION

Johor Bahru

Related Video

Share This Page

Follow us

Rating

4.18 stars

12 Votes


Rate this business


1 Comments
Add a comment
nazmiralifin
Selamat Datang ke Dunia MyMINIWEB